Monday, 18 July 2016

Selamat Hari Raya 2016

Assalamualaikum & Hai....

Raya di Perlis tahun ini...
satu2nya gambar yang ada....
dapat pergi masjid anak beranak untuk solat raya...
balik yang ada kat rumah tak bersiap apa lagi....
terus mood nak bergambar hancur lebur...
dah lepas tu bersiap nak beraya terus lupa nak bergambar....
jadiklahhh gambar bujang ni jek....
lagipun buat pertama kali dia makan ketupat palas!
ha ha ha...
senang dah la makan ni nasi himpit makan, ketupat makan....


Walau lama takbersiaran dalam blog ni...
tetap nak mengambil kesempatan buat ucapan....
Maaf jika sepanjang bersiaran terdapat salah kosa kata didalam blog ni...
biasalah jari sedap menekan...
Maaf ya!

Ok...terlalu sibuk dengan hal duniawi dan sebagainya....
jadi kalau sudilah boleh jengah ahkak kat sana....
FB : Ayue Sidik
FB Page : click2myshop
IG : zbc_ayuedelights OR ayuedelights

 جَزَاكَ اللهُ خَيْرًا 



1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

-Nuff-

-Linkwithin-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...