Wednesday, 18 March 2009

Yahuuuu....

Hujan turun sebelum subuh menjengah...Pagi yang sejuk..alhamdulillah...habis juga sepolistrin nasi lemak berlauk daging rendang, hati ayam sambal dan telur mata...Yahhhuuuuuu!!....saya dah boleh MAKAN NASI!! hehehe....

Pagi tadi sebelum keluar rumah sempat timbang berat..turun sekilo! aihhhhh mana taknya tekak pahit...masuk apapun pahit!...nasi memang letak tepi..tengok sipi pun tak pandang...yang lalu pun bubur nasi...kadang2 ada juga telan nasi...tapi sesuap dua je lah..pastu...tataaaaa....sayonara...

Alhamdulillah juga..morning sickness saya tak seteruk mana....ada rasa nak muntah tapi takda apa yang keluar...seingat saya hanya sekali pagi hari tu...memang keluar semua....hanya sekali.....lepas ni tatau la lagi kan....harap sangat tak teruk...minta Allah permudahkan...dah lah WanWan saya jauh...owhh...sedih di situ...ngeh....

Semenjak mereka yang tau saya ni terkena 'buatan orang'....banyak pesanan penaja saya kena ingat....Terima Kasih....Insya'allah saya akan ikut mana yang memberi kebaikan....Luv U all.... *wink*



14 comments:

  1. wahh turun berat eh? Sian die. Jgn tak mkn sudah, kang baby tak dpt zat :D (pesanan lagi dan lagi lagi!) huuu

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, ko xde alahan yg teruk, yg ko rasa pun tu kira besa besa ajer....stgh org tu sampai lembikkkkkk....huhuhuhu....

    ReplyDelete
  3. hanie:
    hik pesanan penaja lg..
    iye..insya'allah..
    kdg tu telan gk walopn xde perasaan nk mkn..huhu

    ReplyDelete
  4. nadia yuna:
    maseh :D
    alhamdulillah..rezki dh lama tunggu ni...

    ReplyDelete
  5. RaFFLeSiA MeRaH:
    tu la mintak dijauhkan..
    ada yg lembik smpi kua msuk spital..
    moga dipermudahkan smpai ke akhirnya...

    ReplyDelete
  6. kemain suka nya owg tu lepas berjaya mkn nasik lemak.

    ReplyDelete
  7. antalya:
    sambil menambahkan lemak lg..:p

    ReplyDelete
  8. ayuu aku pun ada morning sickness ni...takleh bangun pagi2 time cuti...hehehe...nnti aku mabuk pening loya..sume ada...so..ari cuti kena bangun kul 10 ke atas...

    ReplyDelete
  9. wah... ada berita gembira rupanya kat blog nih... huhu msh nak membuat pesanan dr penaja..."jaga diri bebaik...' huhu

    ReplyDelete
  10. KaSiH:
    manyaakkk la konye moning sikness...
    tu namanya wiken moning sikness jek..
    kes kes kes...

    ReplyDelete
  11. manje:
    hehe xpe..pesanan tu bleh diterima pkai lg..hehe

    timaseh manje

    ReplyDelete
  12. ayue!!! yang penting loya mana pun tekak.. kena makan gak.. untuk anak.. jangan nak lasak2 da lepas ni.. bulan2 awal ni la yang penting nak kena jaga.. ubat2 pun jangan makan sebarang je.. erks!! cam mak2 lak aku ni.. hehehehehe :p

    ReplyDelete

-Nuff-

-Linkwithin-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...