Monday, 17 August 2009

Mendobi...

Hujung minggu dilalui dengan indah...berehat²...bertiduran...dan MENDOBI!...yelah nak keluar ke mana² pun sekarang ni berfikir 44x....dalam keadaan virus selesema b*b* ni....lebih lagi kepada mak buyong² seluruh Malaysia...sangat takut OK!

Jadi gagahkan juga mendobi pakaian² baby ni...tak banyak pun...ada setengahnya kene bawak siap² dalam beg untuk persediaan ke hospital nanti...termasuk basuh CD tu...1st time disarankan pre-wash 3-4x untuk fungsi yang lebih baik....iaitu anti kebocoran....kebetulan semalam hujan lebat membantutkan pengeringan CD...sempat pre-wash 2x sahaja...

Ini adalah gift in advance daripada blogger Yun...ada kelambu...tapi kelambunya takda gambar..hehe...Kelambu terpaksa tinggal kat ofis dulu sebab nanti bawak balik naik tren ada yang cedera tercucuk muncung kelambu...haha....Terima Kasih lah acik Yun...

Berbalik cerita mendobi....
Sangat jenuh menyidai mitten + booties bby tu...walaupun hanya 3 pasang...sbb terlalu kecil+comel kan...pegang² je jatuh...nak sidai pun boleh jatuh...adesss....ditambah juga dengan baju²nya yang memang cukup la cute...memang lepas ni membeli belah ampaian bby la pulak...tinggal sepit je kan..dengan bakul besa...dah kering tinggal campak dalam bakul...hahaha...ate, rajin beno la kome nk lipat baju yang comel² itu??

30 minggu dah...

Gulp! *sila jangan fikir sangat ye...

Gejala Kontraksi Braxton Hicks seakan terasa sudah...


4 comments:

  1. wah dah siap sedia nak dapat baby baru...

    sukenyer...dah scan kak? bayboy or girl?

    ReplyDelete
  2. sujaihah
    tgk kaler baju² pn dh pat agk kan..heh...

    ReplyDelete
  3. halalalalaa comelnye. mintak satu bole? :P

    ReplyDelete

-Nuff-

-Linkwithin-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...