Tuesday, 11 August 2009

Merdeka Belly Contest

Sesiapa yang berminat nak sertai contest ni sila klik logo banner (spt dibawah) di sidebar kanan tu yer...
Seorang blogger CikMin telah anjurkan contest untuk ibu² mengandung tunjuk perut...eh boleh juga new mummy nak masuk yer... sila terjah blog CikMin untuk syarat²nya..contest sehingga 31 Ogos 2009....hadiahnya adalah....jeng jeng jenggggggg!! mesti war² hadiah dulu bagi diri sendiri teruja kannnnnn!! Saja suka suki kan....kalah menang wa tara kisah maaaaa....lagipun ikut bertuah tangan CikMin tuh..sebab dia kata Cabutan Bertuah...he he he.....

************************


*******************


**************


*********


*****


**


*

Ini hadiahnya....

*************

*******

***

OK...inilah gambar perut saya yang tak seberapa....

Perut berusia 6 bulan....nanti sebelum 31 Ogos kalau ada gambar terbaru saya tepek lagi kt sini ye Cik Min...huhu.....sebab sekarang dah 7 bulan lebih....sangat tecit kan!!


CikMin ada menyatakan salah satu syarat²nya untuk menyatakan perasaan ketika ini....

PERASAAN saya adalah....sangat seronok...2 ronok...3 ronok..dan beronok²....huahuahua!! *ada kene sekeh dengan CikMin ni kang...muehehe.... OK OK serius...

Selain seronok..gembira dan sewaktu dengannya dengan 1st baby ni...suka dengan gambar ni sebab gambar pakai baju ni je yang boleh menampakkan perut yang tak membesar tuh...huhuhu...selain itu adalah hadiah CikMin nak bagi tu...sekarang ni pun tengah syok nak menambahkan bilangan CD....he he he....Siapa yang tak nak free makcik senah oiii....ha ha ha *gelak jahat!

Ok..silalah kepada bakal ibu & new mummy untuk sertainya.....


8 comments:

  1. ok pass!cikmin dah view.....gud luck ye bebeh...

    ReplyDelete
  2. perot sayep kempis lg ni cmne?
    huhuhu :p
    nak jugak cd tuhhh !!

    ReplyDelete
  3. CikMin
    welkam²...hrp² cabutan CikMin menjadi kt saya hahahaha...amiiinn

    ReplyDelete
  4. nanonano
    na, p buh bantal kt peyut nuh...wakakakaka...

    ReplyDelete
  5. hahaha tunjuk perut yg tak mengndung lagi ni agaknya lebih besar dr kamu2 semua huu

    ReplyDelete

-Nuff-

-Linkwithin-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...