Wednesday, 10 November 2010

Semua X!


Haih merudum je nak update blog kekadang...put the picture (ha kan dh terskiping) tapi nan ado...

Takpelah boleh diterima nak blok FB tu....bukan melayan sangat pun...at least pukul 1-2 petang boleh jengah sekejap...

Ni gambar dalam Blogspot pun tak nampak!! X sesado!! adoiyai...kut ye pun nak save bandwith...apa tak ko blok je semua domain...kan adil...dan saksama....adeh....

Sengsara beb!!...kat rumah terhad betul nak mereka ayat kat blog ni...ada tu terlepas gak 1 entry....sementelah si bujang tu dah pandai berkawad satu rumah...kalau senyap tu ada la dibuatnya...pastinya terlarang!!

2 comments:

  1. kat opis cek...
    depa dah sekat FB
    blogsepot...masih dlm keadaan berjaga2 la nih

    hehehhe

    ReplyDelete
  2. yanie:
    haha...suh abg2 polis wat sekatan...

    ReplyDelete

-Nuff-

-Linkwithin-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...