Friday, 14 January 2011

Langkawi with Luv



Sok sek...dari semalam...
Hidung panas...
Malam tak lena.
Natijahnya...
Decide sendiri hari ini MC...
Hahaha!!
Nantilah siang sikit gi klinik kan...


Sambil tu layan kan je lah gambo ahkak pemeli holiday haritu...tak banyak...asalnya memang tak plan sangat pun...balik kampung di Perlis nu ha...dah takde apa nak wat...terus saja kita berjimba...dekat je..tau sangat selok belok kalau main terjah jek...




SUBHANALLAH! Pemandangan dari dalam feri/bot (orang kampung sana panggil bot..ye ahkak terbayang bot laju je..miahaha)



Model cilik...tahan patplohsaat je dia duk tepi tingkap ni...lepas tu mulalah nak merayau...




Tak masuk pun..amik gambo dari luar je hahaha....dulu dah masuk..boring..kah2...


Plan asal nak naik Cabel Car...teringin sangat...lebih lagi bila teringat Arwah dulu pergi Langkawi rombongan Cik Kiah tak sempat nak naik...so, bila dah sampai sini semacam semangat la nak naik...atleast cam tercapai impian...ada juga selepas tu nak bawak Arwah datang Langkawi as family holiday...tapi tak kesampaian..ye lah kesihatan Arwah pun tak mengizinkan...


Tapi..


Hok orang kampung belah sini takmo lah pulak...takut..gerun..gayat...iskk tak bes la pulak bila ada yang tertinggal aktiviti...so berkuburlah harapan...takpelah next time datang lagi kita holiday puas-puas ye nak...


Cam omputeh ni hah...syokkk ooo holiday macam ni...hahaha...



Gambar lagi di Mukabuku...

2 comments:

-Nuff-

-Linkwithin-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...