Wednesday, 13 April 2011

Free..sapa tanak kan!

Assalamualaikum....

Hoh harini takde istilah Wordless Wednesday lah ye...(benonya tak paham pun kenapa mesti wordless wednesday..ikut-ikutan je selama ni hahaha)...

Sebab hari ni nak cerita mende FREE...ahaha...pagi tadi baru teringat ada voucher 2 keping yang expiry date hari ini...kebetulan memang terlambat nak pergi kerja sampaikan incik ahbang tu terpaksa masuk pukul 11 pagi sebab melayan anak dia pukul 3 pagi celik² maik Tolddlercar dan mainan dia....paling bes duduk dalam tudung saji sambil tengok cerita hantu....adoiyai....ahkak? sedang menguli karipap ye puan²...hahaha!

pict credit here

Gambar sebenar tiada...sebab dah kebulor pagi²...melantak je diam² haha....eh kira kenyang lah jugak,,walaupun tidaklah sebesar mana...tapi sekeping daging+telur+roti pada ahkak adalah amat mengenyangkan....sendat terus perut....ahkak dapat voucher ni pun sebab orang Mc D dok hulur 2 keping kat lobi ofis..ahaha...kalau tak nan ado nak merasa...

Pada sesiapa yang tak dapat untuk breakfast....yelah rakyat Malaysia kan selalunya layan mamaks...roti canai satuuu!!!...nasi lemak sambal lebih!!...lontong kuah kacang!!...hehehe....jadi takde lah hairan sangat kan bekpes omputeh ni....

Jangan hempuk meja...jangan rasa kuciwa....kini...sambung lagi yang terbaru....voucher MC D lagi dan lagi....yang ini boleh print atau tunjuk dalam HP yep...yang breakfast atas tu kene yang ori tauu!!

taraaaaaaaaaa!!...tara kuca...caaaa...caaaaa!!...sila sila Save As yep....



Kalau bagi anak² makan pun ok gak ni...IKAN kan...mesti anak² suka....tak pun bagi ini aje lah untuk anak² ....

Cari hadiah?? mungkin ada idea nak bagi orang tersayang...ce tengok sini.....

2 comments:

  1. udah lama x pergi makan mcD.. kat sini tak halal laa... :P

    ReplyDelete
  2. BUNGA:
    nak ke? leh pos...hahaha..
    *kene pelangkung pasni...

    ReplyDelete

-Nuff-

-Linkwithin-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...