Thursday, 26 December 2013

Kek Anniversary...

Assalamualaikum....

Welcome back...emmbekkkk!!

Sempena anniversary haritu...
dapatlah sebiji kek...
lama dah nak merasa kek ni...
semenjak order kek party birthday Muadz untuk taska...
tapi hat tu kek lain...
*halemakk sampai sekarang teacher belum tepek kat FB gambo birthday kat taska tu*

Jadi time macam ni lah boleh request kek idaman...
sendiri order tapi haruslah partner bayar...
penat tau order dan menahan perasaan nak merasa muehehehe....

Taraaaa....

Kek Walnut Butterscotch
Walawehhhhhhh....
lama tak makan kek betul²...
kalau buat sendiri memang jangan haraplah nak makan....
bila pekena ni...
rasa tak cukup sesudu...
dengan walnut kriuk kriuk kriuk....
fuhhhh nyamannnn....
cuma kek agak manis la skit...
tapi krim putih tu tak manis...
yelah sebab kek dan walnut sirap tu dah manis kan...
kira balance la tu...
recommend!!

Siapa dekat dengan Bandar Baru Bangi boleh order sini...
free delivery kawasan sekitarnya eh...
kalau tak silap mula tahun 2014 harga naik...
eh apa nak hairan...
semua benda pun naik kan...
huhuhuhuhu....






2 comments:

  1. bile gula & minyak naik, yg len2 toksah pikir sgt dh sbb confirm naik jugak! hu3..

    ReplyDelete

-Nuff-

-Linkwithin-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...