Monday, 20 April 2009

Anakku...

Heh...tajuk itu bukan merujuk kepada produk bayi ANAKKU itu ya...
Tetapi betul² nak cerita pasal anak...bayi..hihi...

Petang Jumaat minggu lepas...'menyerah' diri ke klinik....untuk 2nd appointment dengan doktor...

Memang blur je tengok...nampak gumpal²...ye lah kepala pon terteleng tengok skrin moniter tu...ikut je lah apa yang doktor tunjukkan...yang pasti nampak degupan jantung..dalam skrin tu macam lampu kelip² je..lip lap lip lap....Subhanallah...dah ada nyawa anakku ini!!...pastu doktor pun printkan gambar...


















Sungguh...dapat gambar tu pun saya masih blur nak tengok mana bentuk rupa anak ini....masih juga nampak gumpal²...sudahnya saya simpan terus masuk ofis semula...dengan harapan balik rumah nanti lah baru menelek sepuasnya....
Malamnya baru lah tengok balik..itu pun MyWanWan yang menelek..sebab tanya saya, saya tak dapat nak terangkan apa yang ada dalam gambar tu..ha ha ha....
At last!...atas naluri seorang ayah agaknya...tiba² MyWanWan jerit...
"Haaaa tu kepalaaaaa!"
Ya Rabbi.....

NOTA KAKI:
* Fetus berukuran 75mm berusia 13 minggu.....

11 comments:

  1. alhamdulillah...moga baby ko akan membesar dgn sesihat sihatnya dlm rahim ko hingga sampai masa utk dia melihat dunia....insyallah....

    ReplyDelete
  2. nanti u tgk dia gerak2 lagi excited..u tgk dia jump,swim and kicking..annti jgn lupe ambik video..
    best..

    ReplyDelete
  3. pon xreti nk tgk gambo camni..tp bila akak ckp leh dengar bunyi dup dup jantung dia rasa mcm bestnya

    ReplyDelete
  4. aaa? Mana kepalanya eyh? sila la tunjuk..kpd bakal pengantin ni :D (sebok excited plak..hee)

    ReplyDelete
  5. aku nampak la baby ko tu...sioknyaaaa...bile aku nk ada ni ek...best tak ayue...rasa mcm ada benda nguit2 ek..camtu ek...

    ReplyDelete
  6. RaFFLeSiA MeRaH:Amiinnn...moga makbul doa...

    ReplyDelete
  7. nurulzia:besssnyaaa...

    p/s:tgk dlm blog u, byk buat TAG..'ayu' tu org lain ke i ek? hehe..

    ReplyDelete
  8. Hanie:nu ha sila highligt kawasan belah kiri sekali range between 4 & 5..hihi

    ReplyDelete
  9. KaSiH:Ko ingt ulat ke cacing ke nguit² nat..muhehe..

    Ko tu suh la partner ko nek jet..jgn nek smpan...:p

    ReplyDelete

-Nuff-

-Linkwithin-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...