Wednesday, 29 July 2009

DUDUK pun duduklah....

Buat pertama kalinya....malam tadi saya mengalah dengan keadaan...
Sendawa bertalu²...
Sakit hulu ati...
Nak termuntah...
Perut kesakitan....mengiring+telentang semua tak kena...
Nasib juga bukan pakej dengan 'simpul biawak'...kalau tidak lagilah menahan bermacam² kesakitan....

Tet Tet Tet!.....jeling jam di HP...pukul 12.30 malam...
Rupanya MyWanWan juga belum tidur...katanya dia dapat merasakan yang saya belum lena...dia juga merasakan kesakitan di perutnya...heh!...Saya mengadu keadaan saya di angin lalu...masuk angin katanya...mungkin juga...maklumlah makan minum saya tak menentu...tapi sebelum tidur saya sudah penuhkan perut dengan segelas susu suam....nasihatnya...sapu minyak angin..tapi saya tak berani nak sapu...cuma hidu sahaja...

Tet Tet Tet! bunyi itu menemani saya sehingga saya terlena dalam keadaan TIDUR DUDUK!!.... sambil menghidu minyak angin cap kapak....terus lena....duduk....sehingga azan subuh...

Hujan....oh sampai ke ofis pun pada pukul 9.00 pagi! :p...best kan kalau hari ini hari cuti...confirm qada' tidur secara duduk itu!



10 comments:

  1. kesiannya...harap2 mlm ni x der la jadi cam mlm td yer....yerla, memandangkan keadaan ko berjauhan dgn suami, simpati lak aku kat ko....

    ReplyDelete
  2. iskk sian die, sampai terduduk gaya tidonye..huhu lenguh tak kak ayue? :D

    ReplyDelete
  3. aiyoo tido dudok kah? kusi empok x? kot memot ke ikeak? eheheh banyk lak den tanyo x masal kene tampo wakakakak... ampon kak .. den gurau jo :P

    ReplyDelete
  4. err rasenye na pernah tido dlm duduk gak,
    dah la ribakan laptop plak time tu,
    main game xhengat smpai bley terlelap gtu je..
    dasyat ehh..
    so lps ni xde mslh sgt klu2 de mslh yg same cm ni,
    :p

    ReplyDelete
  5. RaFFLeSiA MeRaH:
    Amiiinn kak...perjuangan tetap diteruskan..heh

    ReplyDelete
  6. Hanie:
    heh..dah ngantok..apa pun x ingt..agak² klu tido berdiri pun layan gk kot :p

    ReplyDelete
  7. lavender:
    haha furniture cap ah seng jek la!

    ReplyDelete
  8. nanonano
    na, tu terlelap dlm keadaan bess tuh...nih sebelum terlelap dgn perasaan x bess..he he he

    ReplyDelete
  9. ciannye my fren ni..u,if xle nafas ke ape,u letak bantal tinggi skit ye..xpela tido mcm mana pun janji bole tido kan..kite kene sacrifice la for few months ni..take care tau..

    ReplyDelete
  10. nurulzia:
    thanks..
    mmg buh bantal tinggi pn...tp tah la x mkn saman hehe..

    ReplyDelete

-Nuff-

-Linkwithin-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...