Thursday, 26 February 2009

Tajuk takda...:p

Hujan gini mata rasa nak tertutup...
Kepala pun pening...
Nak terlentok je...
Hairan la pulak...PC kaput je terus keja cam tak ada...(bukan langsung tak ada...tapi boleh lagi bernafas dalam lumpur udara aircond yg sangat sejuk ni ya..

Ok..kawan² seperchattingan saya...saya bersiaran di PC orang sebelah yang cuti bersalin ya...tak tau lah sampai bila...nanti dh dapat PC baru..satu hal lain lak nak mempomen supaya boleh berchatting..kahkahkah!

Harini...nak tengok boleh makan nasik ke tak...checking...
1) Pagi tadi makan capati + kuah dhal = sukses!
2) Tengahari makan nasi goreng + ayam goreng kepak balance orang meeting tadi..sesenduk sahaja..tapi kan yang habisnya ayam goreng je..= tak sukses!
3) Ada pulak hamba Allah pergi kfc belikan saya whipped potato large...wahh tergedik la saya jap sebab i laaaaaikkkkk potato!..free kan balun je lah!..tetiba moskil.."utk apa dia belikan utk saya eh?"...ngaaaa!...hasilnya...hohohooo...tak nikmattt...rasa pahiiiiittttttt....oh..kenapakahhh??? saya buh la sos cili...sama gak..pahit...owhh..cuba pulak sos tomato yang memang saya reject la dari dulu sebab tak suka...hahhhh....boleh plak dimakan begituu sajaaaa....haiihhh makin moskillll....tapi saya makan juga la kentang tu sket² lama² nanti abis la kan...pahit tak pahit ku telan jua....jadinya... = ni kira sukses ke tak ek?
4) Minum nescafe panas = sukses....tak lupa juga sentiasa ada air Feel Fresh Orange/Ice Lemon Tea...ye lah kan...tekak asyik pahit je..takkan saya nak telan cuka kot!

Udah...dah macam pesakit kronik la pulak saya ni menglistkan makan minum hari ni..hehehe...gilo!

Hahh ni dah macam² bentuk bekas makanan + minuman... tetiba terfikir la pulak....tempat pembuangan 'mereka'... mesti korang pelikkan sampai fikir macam tu...macm la takda tukang ambil smpah...sapu sampah...tong sampah...hehe....tong sampah adaaa...TAPI takda sapa nak buang sampai ke bawah SEBAB.......

Saya sambung esok ya cerita ni...hahaha....



6 comments:

  1. ni n3 makan2 sedonia kah?

    hahhaha citer makan jer nih...
    mueheheh..


    neskefe...kegemaran ku...
    time ujan pekena neskefe panas...

    perghhhhhhhhhhhhh NIKMAT

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

    ReplyDelete
  2. yanie:
    hah tu lah..tetiba n3 mkn²+minum lak..
    ujan kan..tetiba la jd n3 cmtuh..

    ReplyDelete
  3. manje:
    ahak..tak kose macik nk mik gmbo skng ni..dh la melepak PC org ni..huhu

    ReplyDelete
  4. makanan nye byk tp empunya bdn tak xde selera pulak ye..ish ish ish rugi rugi

    ReplyDelete

-Nuff-

-Linkwithin-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...