Thursday, 8 January 2009

Baloi sudah...

Rentetan drp peristiwa T & G ni...

Semalam saya perasan baki kad tu RM8.30..
Tapi pagi ni bila saya swap kt mesin...
Baki RM17!!

Oh..tegamam seketika.. *poyo je
Dlm hati dh suka..automatik je senyum sndrik...
Nampaknya T&G dh kotakan janjinya..
Pulang duit saya...

Terima Kasih...TQ....

Lupa nak citer seblum semua ni tejadi...saya report dulu ke T&G..mula² ingt nk pegi ke hub kt KL Sentral tu..tp mcm malas je sbb rasa cm sia² je betekak nanti...idea beras bernas saya call je HQ nya... seorang lelaki yg jawab...nasib ok...selalu klu berlawanan jantina senang sket nk ngorat berkomunikasi...heh....

Agak pelik time tu...kt sistem T&G sendiri takde pn tunjukkan transaksi yg kad saya di potong amaunnya...sdgkan kt sistem LRT ade la pulak kan dorang cpt je dpt tau transaksi pembelian seme...haishh...last² brader kata dia wat remark..nt ada pape dia call semula....

Jadinya...baru semalam dh nk dkt sebulan bru dorang dpt trace gaknya yg duit saya tuh sebanyak RM17 dh kene telan dgn mesin yg canggih itewww...:p

Sekurang²nya save sket duit tambang saya bulan ni..yeaaaaaaaa!!




7 comments:

  1. wah!. kaya le ayue bln nih. hihi

    ReplyDelete
  2. waaa....tu namenya rezeki la tuuu....tahniah...pasni harap dpt rezeki lebih lg dari itewwww...k

    ReplyDelete
  3. cikgu jawe
    kaye le sgt cikguu...:p

    RaFFLeSiA MeRaH
    rejki rejki rejki..hehe

    solehah
    hah? rindu lrt? hehehe...

    ReplyDelete
  4. ewahhh dpt duit balik yer :D pastu, terus senyap nampak..hehehe jg mara haa. pi mane menghilang diri ni isk isk

    ReplyDelete

-Nuff-

-Linkwithin-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...